Spørsmål og svar


Hvor arrangeres Finsland Live?

 - Finsland Live arrangeres på Vamoen Motorsportsenter, øverst i Kristiansand kommune 24-25.MAI.


Hvor kan jeg bli sluppet av, eller hentet?

- For av- og påstigning, følger du skilt «avlessing/pålessing», som er organisert i en rundkjøring. Husk å slipp frem biler for å unngå kaos.


Hvilken aldersgrense har festivalen?

 - Festivalen har 18-års aldersgrense. På VIP området er det 20- års aldersgrense. Husk å ta med deg legitimasjon!


Hvor får jeg kjøpt billetter?

 - Billetter kan kjøpes på forhånd på www.hoopla.no. På festivaldagene kan billetter også kjøpes i billettbua på Vamoen. (For å unngå kø anbefales forhåndssalg. Billettprisen øker i billettbua).


Hva slags billetter har dere?
- Dagspass er kun gyldig for henholdsvis fredag eller lørdag, avhengig av hvilken dag du kjøper for.
- VIP-dagspass. Du kan kun kjøpe dagspass til VIP- området. Ønsker du å være her begge dagene må du kjøpe to separate billetter, det er ikke weekendpass her.
- Weekendpass passer for deg som vil på festivalen begge dagene. Her får du mest for pengene og kan kose deg på konsert begge dagene.
- Dagspass med tilgang til camp. Dette er billetten for deg som skal ønsker å se konsertene en av dagene og samtidig ha tilgang til festivalcampen. Husk å kjøpe plass til bobil/ vogn i tillegg.
- Weekendpass med tilgang til camp. Dette er billetten for deg som skal på festivalen hele helgen, og samtidig ønsker tilgang til festivalcampen. Husk å kjøpe plass til bobil/ vogn i tillegg.
- Plass til campingvogn/ bobil/ telt inntil 8.5m med strøm: Dersom du kommer med bobil, vogn, eller telt er du nødt til å kjøpe plass til den på festivalcampen. Denne billetten passer deg om du ønsker strøm på området. Denne billetten gjelder kun for campingvogn, telt, eller bobil. Ingen personer medfølger.
-Plass til campingvogn/ bobil/ telt inntil 8.5m uten strøm: Dersom du kommer med bobil, vogn, eller telt er du nødt til å kjøpe plass til den på festivalcampen. Denne billetten passer deg om du ikke har behov for strøm på området. Denne billetten gjelder kun for campingvogn, telt, eller bobil. Ingen personer medfølger.


Jeg har kjøpt feil billett, hva gjør jeg?
-Har du kjøpt vanlig konsertbillett, og glemt å kjøpe tilgang til camp kan dette kjøpes i tillegg  ved innsjekk til festivalcampen. Andre feilkjøp av billetter refunderes ikke. Husk å lese på hvilken billett du trenger før du kjøper.


Arrangeres festivalen utendørs?

 - Ja. Festivalområdet er utendørs på asfaltert område. Deler av området har store oppvarmede telt. Dersom det skulle komme mye nedbør, vil store deler av området bli dekket av telt.


Kan jeg parkere bil?

 - Gratis parkering hele helgen på adresse 200 meter nord for festival området.


Har dere festivalcamp?
- Vi har festivalcamp på kun 300 meter fra selve festivalområdet. Her kan du komme med telt, bobil eller campingvogn. Du kan kjøpe plass med eller uten strøm. Husk å kjøpe festivalpass med tilgang til camp.


Kan jeg få plass på festivalcampen med campingbuss?
-Ja, vi har plass til campingbuss. Er bussen din inntil 8,5 meter trenger du kun en stk. plass. Er bussen din opptil 17 meter, trenger du å kjøpe to plasser. Er bussen din opptil 24,5 meter trenger du tre plasser, osv.


Har dere VIP område?

 - Vi har et VIP-område med loungestemning og takterrasse. Her vil det være 20- års grense, og det vil bli solgt eksklusive drinker du ikke får kjøpt i hovedbaren. Her vil det også være mulighet for å betale med kort, og ikke kun bonger. Vi har også eget toalett på VIP- området.


Hvilken betalingsløsning har dere?

 - Bankkort (ikke kontanter).


Selger dere mat?

- Vi har to utsalgssteder som selger mat og mineralvann (betaling: bankkort). Det finnes også egen kiosk på campen. Her selges det det mat, mineralvann og enkle hygieneartikler.


Selger dere drikkebonger?

 - Drikkebonger selges inne på festivalområdet. Bongene kan brukes hele helgen og refunderes ikke (betaling: bankkort).


Har dere HC toaletter?

 - Ja, vi har HC toalett. Ta kontakt på post@finslandlive.no for info og tilgang til dette.